Perinteiden mukaisesti poikamme Mikko on "iuonut" nimet Kinglords-pennuille,niinkuin nytkin ne "kastettiin"  nimillä,joissa on syvä sanoma.

Tyttäremme Marjukka taas omalla panoksellaan on ollut vahvasti mukana pentujemme hoidossa ja huolenpidossa.

Olemme kovasti kiitollisia,että lapsillamme nytkin vielä, kun ovat pesästämme lentäneet ,  löytynyt aina aikaa ja vaivannäköä,kun olemme tarvinneet apua leijoniemme hoidossa,niin aikuisten kuin pentujen.He ovat siirtäneet monet kerrat omia menojaan pyyteettömästi,kun olemme lyhyellä varoitusajalla turvautuneet heihin.

Emme ehkä aina ole tarpeeksi huomioineet heitä tai osoittaneet,kuinka hienoa se on ollut ja kuinka paljon olemme arvostaneet sitä.

Ja rehellisyyden nimissä emme koskaan olisi saavuttaneet sitä kaikkea,mitä kasvatustyössämme olemme saaneet aikaiseksi,ilman lapsiemme valtavaa panostusta .Yhdellekään ulkomaan näyttelyreissulle muista keikoista puhumattakaan,emme olisi päässeet lähtemään ilman heidän hoivaa ja huolenpitoa leijonistamme.

Tällaisilta hitailta hämäläistolloilta kiitoskin tulee pitkässä vihneessä ja parhaiten ilmaistuna näin kirjoittamalla,miksi me ihmisrukat emme osaa ilmaista hyviä tunteita  ja asioita  läheisillemme läheskään niinkuin huonoja asioita,ne kyllä tulevat kuin pyssyn suusta heti.Kyllä oppimista riittää ihan koko elämän ajaksi.

Tämä leijonaharrastus on ollut yli 20 vuoden ajan koko perheemme yhteinen kiintymyksen kohde.

Toivomme,että nämäkin leijonanalut  elämällään myös antavat vahvaa sisältöä perheisiinsä,painavat voimakkaat tassunsa jäljet jokaisen perheenjäsenensä ja ympäristönsä  sydämeen,forever!

Leijonapojat,the malepuppies:

KinglordsMr Tutankhamen

Kinglords Mr Forever Yours

Kinglords Mr Wishmaster

Kinglords Mr Ocean Soul

Kinglords Mr Fantasmic

Kinglords Mr Sleepwalker

Tyttöleijonat,the femalepuppies:

Kinglords Miss Swanheart

Kinglords Miss Moondance