Ja KINGLORDS MR SONIC BOOM oli toinen isoissa pennuissa7-9kk, ja sitten vielä tavattiin Espanjasta tänne vierailemaan tulleet KINGLORDS Miss FISICHELLA-joka käy pitkälti 12.ikävuottaan ja samassa perheessä KINGLORDS MISS TINA TURNER 4 v uhkea leijonaneiti,Ovat kuulemma hyvin viihtyneet Suomen ilmastossakin,mutta kohta matkustavat takaisin Espanjaan,kokoaikaiseen kesään meren äärelle.Oli kasvattajana niin mukava nähdä vielä vanha leijonarouva ihan livenä.Ihanat tytöt! Ja toivotamme turvallista kotimatkaa heille Karen kanssa,Sari -mama odottaa kotona leijona tyttöjään ja toki sitä urostaankin...

Ja kuvat kertovat taas...

Ensin näyttelyistä:

Kinglords Miss Ionic Crystal loppuskapoissa RYP-4-BIG-4

ROP-VSP kuva: Eli sisarukset Kinglords Miss Ionic Crystal ROP ja Kinglords Mr Speed of Light VSP

kuvan ottaminen ei kuulemma ollut helppoa,Arska ja emäntä olivat ihan muualla välillä...

ja sitten ihan yksilö kuveja:

Kinglords Mr Sonic Boom tui kak´koseksi veikan jälkeen pennuissa 7-9 kk:emäntä Heidi skarppaa pojan kanssa, Muhkea leijonapojan alku,kovaa treeniä vielä liikuntaan,niin hyvä tulee.

 

Kinglords Mr Speed of Light  esittäytyy Minnan kanssa ihan kivasti,emännän ehkä vähän tarttee vielä treenailla,että kumpi vie ja tuo...sen verran myös iso leijonapojan alku,voimaa löytyy

 

 

Ja sitten Kinglords Miss Ionic Crystal ekaksi isojen pentujen 7-9kk paras narttu ja sitten kaikista pennuista paras narttu:

 

Ja sitten Espanjasta Suomeen tulleet vierailijat esittäytyvät: Grand Old Lady Kinglords Miss Fisichella ,12 ikävuotta lähestyvä ja Kinglords Miss TinaTurner 4v .

Ekaksi korkean iän saavuttanutta Miss Fisichellaa kuvattiin,niin kaunis pää,että:

Ja yllä perheen molemmat leijonatytöt: Vahvaluustoinen näyttävä  Kinglords Miss Tina Turner ja  niin ihana grand old lady Miss Fisichella,joka toisessa kuvassa on sitä mieltä,että nyt kuvaukset saa riittää.